Europa Conference League

Μπελτράν: «Παρόμοια ομάδα με εμάς ο Ολυμπιακός - Έχουμε την ίδια επιθυμία»

Ο Λούκας Μπελτράν αναφέρθηκε στη media day της Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Μία εβδομάδα απομένει για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena».

Ο Αργεντινός φορ των «βιόλα», Λούκας Μπελτράν, ανέφερε στη media day του ιταλικού συλλόγου πως οι Πειραιώτες μοιάζουν ως ομάδα με τη Φιορεντίνα και οι δύο έχουν την ίδια επιθυμία για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Πρώτα είναι η Κάλιαρι και μετά ο τελικός, στον οποίο φιλοδοξούμε να φτάσουμε ήρεμα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνει η ομάδα», είπε αρχικά ο Αργεντινός.

Για το πέναλτι στην Μπριζ: «Πολύ περίπλοκη στιγμή για μένα και για τους συμπαίκτες μου. Χάρηκα που πέτυχα το καθοριστικό γκολ σε έναν ακόμη “τελικό”. Προσπάθησα να μην ακούω τι γινόταν γύρω μου και πέτυχε. Μπορούμε πάντα καλύτερα».

Για τη κατάσταση του: «Μπορείς πάντα καλύτερα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να το αποδείξω σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια, ξέρουμε ποιο είναι το πιο σημαντικό. Ο Ολυμπιακός. Περιμένουμε μια ομάδα παρόμοια με εμάς, σίγουρα με την ίδια επιθυμία. Παίζουν κοντά στο... σπίτι τους, αλλά οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x